Giveaway: de laatste twee plaatsen voor The Scooter Rally 2024!

The Scooter Rally

The Scooter Rally, aka de gefliptste roadtrip van de Lage Landen aka jaarlijkse hoogmis voor liefhebbers van allerhande calamiteiten met brommers, is van 21 tot en met 23 juni  aan zijn zesde editie toe … en is ook dit jaar weer hopeloos uitverkocht. In recordtempo dan nog, want in minder dan tien minuten tijd waren de inschrijvingen volzet.

Wie al eerder deelnam weet ook waarom The Scooter Rally zo populair is. In deze knotsgekke roadtrip rijd je op je originele tweewieler in drie etappes over de mooiste wegen van de Ardennen. Je kan het zo gek niet bedenken of het rijdt mee: Dax’en, Vespa’s, Camino’s, caféracers… Alle tweewielers zijn welkom, zolang het maar op twee wielen rijdt en een verbrandingsmotor heeft – al moedigt de organisatie de originele exemplaren van 25 t.e.m. 125cc het meeste aan.

The Scooter Rally

De Scooter Rally vertrekt op vrijdagochtend ergens diep in de Ardennen. Je rijdt elke dag lussen vanop een centraal punt en stopt daarbij regelmatig op de mooiste plekjes. Overnachten doe je op die centrale plaats. Voor deze zesde editie heeft de organisatie een prachtige nieuwe route uitgestippeld. Je rijdt niet alleen door gezellige Ardense dorpjes waar je even kunt pauzeren, maar je kunt onderweg ook los gaan op verlaten boswegen. Tijdens de drie etappes kan je op elk moment punten verzamelen, het team dat de meeste punten verzamelt wint de unieke Scooter Rally brommer.

The Scooter Rally

Ook Motorrijder is dit jaar van de partij met een eigen brommer … en jij kan er ook bij zijn! Wij mogen van de coole dudes en dudettes van The Scooter Rally namelijk de allerlaatste twee beschikbare inschrijvingen weggeven! De giveaway omvat 2 basispakketten die elk bestaan uit 1 deelname + camping + foodpakket. Meer info over The Scooter Rally vind je op de website.

Wil je kans maken op 1 van die allerlaatste 2 plekjes? Check dan eerst even hier bij de praktische info of de data (21-23 juni) zeker in je agenda passen en of je tegen die tijd een maffe/originele brommer klaar krijgt. Twee keer check?

Stuur dan voor 27 mei 12 uur ’s middags een mailtje naar sarah@motorrijder.be en vertel ons vooral uitgebreid waarom jij een van die twee plekjes moet winnen (of waarom jij en je vriend/in samen het coolste team van 2 zouden vormen). De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Veel succes!

Deel

Gerelateerde artikels

Mutt DRK-01 250 Deluxe

MUTT Motorcycles lanceert DRK-01

Het Britse MUTT, dat focust op 125 en 250cc scramblers, komt met een compleet nieuw model: de DRK-01. Voor het eerst maakt het merk daarvoor

Yamaha XSR900 GP

Kort getest: Yamaha XSR900 GP

Knijp je ogen samen, tuur door je wimpers naar de XSR900 GP en je ziet eind jaren 80 GP-racers, je ziet Lawson, Rainey, je ruikt

Ducati Streetfighter Supreme

Ducati Streetfighter V4 Supreme

Ducati staat zo onderhand bekend om commerciële samenwerkingen waarin vooral de goedgevulde portemonnee centraal staat en de nieuwste collaboratie met kledingmerk Supreme kan naadloos in