Honda rondt line-up af met cosmetische update CB125F

Honda CB125F

Al het grote Honda modelnieuws hadden we al gehad op de EICMA, de 2024 line-up wordt nu vervolledigd met wat optische opsmuk voor de CB125F. De Dax, die dit jaar zijn langverwachte comeback maakte, krijgt er voor 2024 dan weer een paar flashy kleurtjes bij.

De CB125F, een van die onverwoestbare opstappertjes in het Honda-gamma, gaat al een eeuwigheid mee en kreeg in 2021 nog een make-over met nieuw blokje, frame en een nieuwe look compleet met ledkoplamp. Met meer dan 7.000 verkochte exemplaren in Europa (in 2022) blijft het een erg populair model.

Honda CB125F

Voor komend modeljaar wordt de CB125F getrakteerd op een paar cosmetische touch-ups, zoals een kortere einddemper, langer chroom hitteschild en een stevigere alu duohandgreep. Om de update te vervolledigen, krijgt de CB ook twee nieuwe kleurtjes aangemeten: Imperial Red Metallic en Matt Marvel Blue Metallic, ook de zwarte blijft in het gamma.

De 2024 Dax staat vanaf eind december in de showrooms, op de CB125F is het nog wachten tot januari 2024.

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor