Indian 2024 nieuwtjes: FTR x 100% Carbon en Challenger Elite

Indian Challenger Elite

Eerder kleine onthullingen bij Indian op de EICMA: een samenwerking met MX-merk 100 %, de Challenger krijgt er een Elite-versie bij en het PowerBand audiosysteem voor de bagger- en tourermodellen kreeg een stevige make-over; dat vat het wel zo’n beetje samen.  

FTR x 100% R Carbon
Indian slaat de handen in elkaar met bekende MX-merk 100% voor een limited edition van de FTR, meer bepaald van de R Carbon-versie. Springt meteen in het oog: de Blue Candy carbon tank, koplampkapje, duozitkapje en spatbord; en de rode accenten rondom. Tegelijk met de FTR x 100% R Carbon – gelimiteerd op 400 exemplaren, waarvan er 250 Amerikaanse bodem zullen verlaten – wordt een Indian x 100% kledinglijn gelanceerd. Voor de überhippe vogels, quoi.

Indian FTR 100% Carbon R

Indian Challenger Elite
Ook de Indian Challenger Elite wordt in beperkte oplage geproduceerd, 325 exemplaren om precies te zijn. De Elite moet een meer eh, elite versie zijn van de Challenger en omvat onder meer elektronisch instelbare vering, drie rijmodi (Tour, Standard en Sport), adaptieve koplamp, verwarmde handvatten, zadeltasverlichting (jawel), en een custom zadel en floorboards. De Challenger Elite is standaard uitgerust met het volledig herziene PowerBand Audio-systeem dat naast een nieuw design ook intuïtievere bediening aangemeten kreeg.

Deel

Gerelateerde artikels

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er