Indian lanceert motorverzekering

Indian FTR Sport

Het is niks nieuws in motorland, motorverzekering aanbieden – zo kan je onder meer bij Kawasaki en Yamaha je motor verzekeren – en nu springt ook Indian mee op de kar. Bekende partner in het aanbieden van motorverzekeringen is Combi Motors Verzekeringen, voor de Indian Motorcycle Insurance vertrouwen ook de Amerikanen op een samenwerking met deze partij.

“De groeiende populariteit van het merk en de actieve rijdersgroep verenigd in Indian Motorcycle Riders heeft de vraag om meer eigen producten met een eigen merknaam doen vergroten. In meerdere landen wordt al een dergelijke verzekering aangeboden. We zijn er trots op dit nu ook hier aan te kunnen bieden”, aldus Viktor van Leeuwen, directeur van Indian Motorcycle Benelux-importeur JEEGEE Motors BV.

“Combi Motors Verzekeringen werkt al geruime tijd samen met Indian Motorcycle Benelux. Het is mooi te zien dat het merk groeit en dat de tijd rijp is voor een eigen label”, voegt Arthur Heppener, eigenaar-directeur van Combi Motors Verzekeringen, daar nog aan toe.

Meer info: indianmotorcycleinsurance.be

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki stickerset

Stickertuning voor GSX-8S en R  

De GSX-8S en zijn gekuipte broertje GSX-8R zien er sowieso al verre van verkeerd uit; maar omdat alles altijd beter kan komt Suzuki nu met

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij