Intermot voortaan jaarlijks en in december

Intermot

Een tripje naar Keulen in december… Klinkt als een georganiseerde busreis met bomma, glühwein saufen in de regen, kersttrui scoren en tipsy weer naar huis?  Voortaan wordt alles anders!

Intermot voert namelijk een paar aanpassingen door in het format. De voorheen tweejaarlijkse Duitse motorbeurs wordt vanaf nu een jaarlijks gebeuren en verschuift naar december – waar de beurs voordien traditioneel in oktober plaatshad.

Intermot zal vanaf dit jaar de eerste week van december claimen om in Keulen vier dagen lang de nieuwigheden van het komende motorjaar te showen. BMW Motorrad, Kawasaki en Yamaha hebben al beloofd dit jaar van de partij te zijn en de organisatie heeft er alle vertrouwen in dat de andere merken zullen volgen. Noteer dus alvast in je agenda: 5-8 december, INTERMOT in de Kölner Messe. Meer info vind je op de website.

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor