Kawasaki Ninja ZX-4RR vanaf september in de showroom

Kawasaki Ninja ZX-4RR

Het is officieel: de onlangs aangekondigde Ninja ZX-4RR zal vanaf september bij de dealers staan.  

Het was al bekend dat de nagelnieuwe Ninja ZX-4RR is uitgerust met een compleet nieuw ontwikkelde 399cc vier-in-lijn die goed is voor 80 pk @ 14.500 tpm (met Ram-Air) en een piektoerental van meer dan 15.000 tpm.

De hightech 399cc supersportmachine is opgebouwd rond een WorldSBK-geïnspireerd frame en vertrouwt op Showa vering. Het TFT-kleurendisplay bevat een circuitmodus die rondetijden, schakelindicator en toerental vanaf 10.000 tpm weergeeft. Verder beschikt de kleine vierpitter over KTRC (Kawasaki Traction Control), Power Modes en een up/down quickshifter.

De 2024 Ninja ZX-4RR zal in de Lage Landen verkrijgbaar zijn in de kleur Lime Green/Ebony. Wie nu op het puntje van z’n stoel zit voor de prijs moet helaas nog even geduld oefenen, die wordt pas later bekendgemaakt. Hou dus zeker de Kawasaki-website in de gaten.

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki stickerset

Stickertuning voor GSX-8S en R  

De GSX-8S en zijn gekuipte broertje GSX-8R zien er sowieso al verre van verkeerd uit; maar omdat alles altijd beter kan komt Suzuki nu met

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij