Kawasaki onthult prijs nieuwe Ninja ZX-4RR

Kawasaki Ninja ZX-4RR

Onlangs werd al bekendgemaakt dat hij vanaf september in de showrooms zal staan, nu is eindelijk ook de prijs van de 2024 Ninja ZX-4RR onthuld.

Hamvraag was of Kawasaki erin zou slagen de prijs van hun nieuwste kleine gifkikker onder de 10.000 euro te houden, en jawel: de Ninja ZX-4RR zal verkrijgbaar zijn vanaf 9.799 euro (NL: € 10.699,-).

Beslist geen verkeerd prijskaartje, want het pakketje dat je ervoor terugkrijgt klinkt best wel lekker. De 399cc vier-in-lijn met 80 pk (piektoerental: meer dan 15.000 tpm) is standaard uitgerust met een Showa SFF-BP voorvork met instelbare veervoorspanning, Showa BFRC-lite schokdemper en een up/down quickshifter.

Het 4” TFT-kleurendisplay (uiteraard met connectiviteit) bevat een circuitmodus die rondetijden, schakelindicator en toerental vanaf 10.000 tpm weergeeft. Verder beschikt de kleine vierpitter over KTRC (Kawasaki Traction Control, uitschakelbaar) en vier verschillende rijmodi (Sport, Road, Rain en Rider).

Of we keihard aftellen naar een testrit met deze gillende keukenmeid? Wees maar zeker.  

Deel

Gerelateerde artikels

Hyosung Bobber GV125S

Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.