Kawasaki breidt Versys 1000 line-up uit

De Kawasaki Versys 1000 S en SE krijgen er voor 2022 een broertje bij: een standaard Versys 1000, met een wel erg aantrekkelijke basisprijs, die verder naar wens geüpgraded kan worden.

Op die manier kan de koper de motor helemaal volgens eigen voorkeur verder pimpen met accessoires zoals een quickshifter, hoger windscherm, verwarmde handvatten, verschillende bagage-opties… Al kan je uiteraard ook prima met de basis-Versys op pad zonder ‘m te upgraden. Kloppend hart blijft immers die soepele 1.043cc vier-in-lijn, goed voor 120 pk en 102 Nm, cruisecontrole is standaard. Het grote windscherm is in de hoogte verstelbaar en S en SE-versies hebben al bewezen comfortabel te zijn op zowel korte als (heel) lange ritten, met dank aan de rechtop zitpositie, de relaxte kniehoek en het ruime zadel voor zowel rijder als passagier.


Om het je makkelijk te maken biedt Kawasaki naast een uitgebreide accessoirescatalogus ook een aantal pakketten aan, het zal niet verbazen dat die voornamelijk op toeren gericht zijn. Het Tourer Pack bevat Monokey zijkoffers met luxe binnentassen, het Tourer Plus Pack doet daar nog ledmistlampen, een gps-steun en framesliders bovenop. Ga je voor het Grand Tourer Pack, dan krijg je er ook nog een topkoffer (47 l.) met rugsteun en luxe binnentas bij.


De Versys 1000 is vanaf eind januari beschikbaar in de kleur Candy Lime Green, en wel voor een scherpe 12.999 euro (NL: 13.899 euro)
Meer info vind je op Kawasaki.be en Kawasaki.nl

Deel

Gerelateerde artikels

Vaderdag kleur in en win

Vaderdagwedstrijd: Kleur en win!

Binnenkort is het weer Vaderdag, en dan ben je natuurlijk extra lief voor je papa. Daar helpen wij je graag een handje bij: we hebben

Royal Enfield Slide School

Royal Enfield Slide School Benelux

Zo heel af en toe valt er een heel cool persbericht in onze mailbox. Zoals dit: Royal Enfield heeft in samenwerking met flattrack-rijder Maikel Dijkstra