Moto Guzzi stelt V7 Ten voor

Moto Guzzi V7 Ten

Moto Guzzi lanceert een nieuwe versie van de V7. De V7 Ten is, aldus Guzzi, ‘een eerbetoon aan Guzzisti over de hele wereld’ en ‘viert tien 10 jaar Moto Guzzi The Clan, de officiële community van het merk die intussen meer dan 50.000 leden telt’.

De nieuwe Moto Guzzi V7 Stone Ten doet het net als de andere V7-versies voornamelijk met stijlaanpassingen, zoals het zwart-wit geblokte design over de tank (geïnspireerd op het logo van The Clan), rode veren op de schokdempers en rode stiksels op het zadel.

Moto Guzzi V7 Ten

Het stuur, dat een tikje hoger staat dan dat van de standaard V7, kreeg bar-end spiegels; verder zien we nog een zwart geanodiseerde tankdop. Een Arrow einddemper stuwt het vermogen licht omhoog (66,5 in plaats van 65 pk bij 6.700 toeren), net als het koppel (van 73 naar 75 Nm bij 4.900 tpm).

De Moto Guzzi V7 Stone Ten is beschikbaar vanaf april en kost 10.859 euro (NL: € 12.499,-).

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor