Motorrijder Podcast: Aflevering 12 is uit!

Motorrijder Podcast afl 12

Amper bekomen van de jaarlijkse schranspartijen die ook weleens ‘de feestdagen’ worden genoemd zat de redactie alweer samen om een nieuwe aflevering van de Motorrijder podcast in te blikken – ook in het nieuwe jaar weer met steun van Richa, Dunlop, Shoei en Michelin.

De geplande special guest moest helaas verstek laten gaan vanwege corona (of hadden de jaarlijkse schranspartijen die ook weleens ‘de feestdagen’ worden genoemd er iets mee te maken?) dus namen Bart, Stefaan en Dries met z’n drietjes plaats voor de microfoons om de belangrijkste vergelijkingstest van het jaar (te lezen in het januarinummer van Motorrijder) van extra duiding te voorzien.

Want die test van de BMW R 1300 GS, Ducati Multistrada V4 S, KTM 1290 Super Adventure S en Triumph Tiger 1200 GT Explorer houdt de lezers duidelijk bezig, afgaand op de lezerspost die we erover mogen ontvangen. Verder gaat het in deze aflevering over krasse veertigers (met twee wielen en een motorblok, welteverstaan) en doen we onze motorplannen voor 2024 uit de doeken … waarbij vooral die van Dries de wenkbrauwen doen fronsen. Iets met een aftandse scooter en een rally, iemand?

De Motorrijder Podcast is te beluisteren op de gebruikelijke streamingplatforms, en natuurlijk ook gewoon hier op deze website.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar