Motorrijder Podcast: Aflevering 13 is uit!

Motorrijder Podcast

Nadat covid een paar keer stokken in de wielen stak, konden we voor de dertiende aflevering van onze podcast eindelijk dan toch in gesprek met Jan Stevens, Manager Motorcycle Division van Honda Benelux.

Vlak na de afronding van onze Koopgids (250 pagina’s dik alstublieft, dank u wel!) en de test van de Honda Africa Twin Adventure Sports (die je in het maartnummer leest) de uitgelezen man om een aantal pertinente vragen voor te leggen, zoals daar zijn:

• Waarom is de Japanse cruiser dood en begraven? (en komt ‘ie ooit nog terug?)
• Wie heeft het voor mekaar gekregen dat de CBR600RR zijn comeback maakt?
• Mist Honda de Crosstourer V4 niet in het gamma?
• Hoe leg je straks het verschil uit aan een klant tussen DCT, E-Clutch en quickshifter?
• Hoeveel invloed heeft Honda Benelux op de modellenpolitiek van Honda Global?

Uiteraard wordt dat alles aangevuld met een rondje actualiteit, terwijl fietsgekke redacteur Bart het niet kon laten om ook de RN-01 erbij te slepen, de downhillfiets waarmee Honda die fietsdiscipline een paar jaar domineerde om daarna van de ene dag op de andere die scene vaarwel te zeggen. Veertig minuutjes inside info over motoren, ga er maar even voor zitten!

De Motorrijder Podcast is te beluisteren op de gebruikelijke streamingplatforms, en natuurlijk ook gewoon hier op deze website.

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor