Motorrijder Podcast: Aflevering 18 is uit!

Motorrijder Podcast

Sommigen onder jullie zullen al in vakantiestemming zijn, op de Motorrijder-redactie gonst het echter nog altijd van de activiteit. Zo keerde Bart zopas terug van een bedrijfsbezoek in China en was Stefaan tot vlak voor de opnames nog de modder van de Ténéré Travel Trophy in Slovenië en Kroatië uit zijn oren aan het spoelen.

Vanuit de branche schuift deze keer Mario Janssen, Country Manager Benelux bij Yamaha, aan om een aantal trends uit de motorwereld van commentaar te voorzien. Zo lijkt het er sterk op dat we straks tijdens het motorrijden echt niet meer zullen weten wat gedaan met onze linkerhand, want na Honda en zijn DCT komen nu ook KTM, BMW én Yamaha met (semi)automatische versnellingsbakken.

Nog boeiend om aan een man als Janssen te vragen is hoe het Motorsalon van Brussel volgens hem moet terugkeren, of en zo ja wanneer er een grote Ténéré aankomt en hoe Yamaha naar de introductie van nieuwe Chinese motormerken als QJ kijkt.

Alles samen goed voor drie kwartier informatie en inspiratie dankzij de gewaardeerde steun van BMW Motorrad, Shoei, Richa, Michelin en SoloMoto motorverzekeringen.

De Motorrijder Podcast is te beluisteren op de gebruikelijke streamingplatforms, en natuurlijk ook gewoon hier op deze website.

Deel

Gerelateerde artikels

Wegmarkering

Innovatieve wegmarkering redt levens

Wie het voorbije jaar in de Eifel ging motorrijden, heeft op sommige plaatsen misschien al een nieuw soort van belijning opgemerkt die de veiligheid van