Motorrijder podcast: aflevering 2 is uit!

Motorrijder podcast maart

De Motorrijder Podcast vertelt maandelijks wat er rolt en bolt in de wondere wereld der motorfietsen, bij monde van hoofdredacteur Pieter Ryckaert en redacteur Bart De Schampheleire.

In deze tweede aflevering van de Motorrijder podcast wordt Pieter blij. Van de ZX-4R, van de klank van een opwarmende Benelli en de Moto Guzzi MGS-01. Bart is dan weer opgetogen met de nieuwe Royal Enfields, iets wat op half werk lijkt van designer Ola Stenegard bij Indian, waarna hij nogmaals z’n liefde verklaart aan de BMW Megamoto. Stefaan sluit aan om het Ghent Motor Event toe te lichten. Daarnaast zet hij de Droommotor-verkiezing van 2023 in de kijker en verklaart hij waarom de BMW HP2 Sport zijn ultieme droommotor is. Waarmee de eerder vernoemde Ola Stenegard zowaar een link doorheen de hele podcast vormt. Iets waar Pieter en Bart veel minder blij van worden is respectievelijk een Honda Deauville die niet wil starten bij de keuring en een Benelli die niet opwarmt omdat hij halsstarrig weigert op drie cilinders te vuren.

De Motorrijder Podcast is te beluisteren op de gebruikelijke streamingplatforms, en natuurlijk ook gewoon hier op deze website.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.