Motorrijder podcast: aflevering 2 is uit!

Motorrijder podcast maart

De Motorrijder Podcast vertelt maandelijks wat er rolt en bolt in de wondere wereld der motorfietsen, bij monde van hoofdredacteur Pieter Ryckaert en redacteur Bart De Schampheleire.

In deze tweede aflevering van de Motorrijder podcast wordt Pieter blij. Van de ZX-4R, van de klank van een opwarmende Benelli en de Moto Guzzi MGS-01. Bart is dan weer opgetogen met de nieuwe Royal Enfields, iets wat op half werk lijkt van designer Ola Stenegard bij Indian, waarna hij nogmaals z’n liefde verklaart aan de BMW Megamoto. Stefaan sluit aan om het Ghent Motor Event toe te lichten. Daarnaast zet hij de Droommotor-verkiezing van 2023 in de kijker en verklaart hij waarom de BMW HP2 Sport zijn ultieme droommotor is. Waarmee de eerder vernoemde Ola Stenegard zowaar een link doorheen de hele podcast vormt. Iets waar Pieter en Bart veel minder blij van worden is respectievelijk een Honda Deauville die niet wil starten bij de keuring en een Benelli die niet opwarmt omdat hij halsstarrig weigert op drie cilinders te vuren.

De Motorrijder Podcast is te beluisteren op de gebruikelijke streamingplatforms, en natuurlijk ook gewoon hier op deze website.

Deel

Gerelateerde artikels

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Deze zagen we eerlijk gezegd niet meteen aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 werd speciaal uit de hoge hoed getoverd