Motorrijder Podcast: Aflevering 7 is uit!

Motorrijder Podcast 7

Voordat we de deuren van de redactie sluiten voor de jaarlijkse vakantie, werden we door Motorrijder Podcast-partners Richa, Dunlop en Shoei vriendelijk verzocht nog even de studio in te duiken voor een nieuwe aflevering. Toerman Bart en bladmanager Stefaan begrepen de hint en zetten een boompje op over onder meer de volgende onderwerpen:

• Waarom zal de BMW CE 02 floppen?
• Wat valt er te zien in de BMW ConnectedRide Smartglasses?
• Hoe zwaar lijdt de Belgische motormarkt onder de keuring voor tweedehands motorfietsen?
• Waarom doe je er goed aan om ook Chinese motoren uit de middenklasse goed te testen vooraleer je er eentje koopt?
• Hoe megasuperformidabel cool was de Nineties Superbike Day??!

Omdat we de vakantie echt al kunnen ruiken, bundelen we een aantal tips voor motorrijders die voor het eerst met de motor op reis gaan. Dat al ons advies gebaseerd is op stomme stoten uit onze eigen motorcarrières (dat gaat van hemden die in de fik vliegen tot tenten die niet opgezet geraken) maakt het voor ons gênanter, maar voor de luisteraar net plezanter. Veel luisterplezier!

De Motorrijder Podcast is te beluisteren op de gebruikelijke streamingplatforms, en natuurlijk ook gewoon hier op deze website.

Deel

Gerelateerde artikels

Hyosung Bobber GV125S

Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.