Motorrijder Podcast: Aflevering 8 is uit!

Motorrijder podcast afl 8

De zomermaanden zijn ook in de motorbranche traditioneel wat rustiger, al wil dat niet zeggen dat er helemaal niks gebeurd is. In de MotoGP is er zelfs heel veel gebeurd, reden genoeg voor Pieter om zich te buigen over het vraagstuk wat er in de koningsklasse van de motorsport moet gebeuren om er weer wat meer spanning en tegelijk wat minder blind gevaar in te krijgen.

In het verlengde daarvan vragen we ons af of er zowaar een revival van de sportmotor zit aan te komen en hoe die machines dan wel zouden moeten klinken. Voor de volledigheid gaat het verder over Barts deurbel en een zijkoffer voor een BMW GS met ingebouwde USB-laadpoort voor elektronische toestellen.

Naast Dunlop, Richa en Shoei heeft nu ook Michelin zich aan de Motorrijder Podcast verbonden en die nieuwste partner geeft in deze aflevering een bandenset weg aan een oplettende luisteraar – van een entree gesproken. Luisteren is de boodschap, en wie weet rijd jij straks rond op een set Michelin Road 6 of Road 6GT!

De Motorrijder Podcast is te beluisteren op de gebruikelijke streamingplatforms, en natuurlijk ook gewoon hier op deze website.

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki GSX-S950

Suzuki deelt nieuwe kleurtjes uit

Yep, het is weer die tijd van het jaar: in afwachting van het echte modelnieuws komen de fabrikanten alvast met de nieuwe kleurstellingen voor modeljaar