Motorrit en Fanday ten voordele van de Belgian Motorcycle Academy

Belgian Motorcycle Academy

Voor het derde opeenvolgende jaar organiseert de vzw Belgian Motorcycle Academy een motorrit ter ondersteuning van jong Belgisch motortalent, en wel op zaterdag 23 juli.

Zoals bekend geeft de Belgian Motorcycle Academy, die deel uitmaakt van Dorna’s Road to MotoGP-programma, jong Belgisch talent een duwtje in de richting van een internationale racecarrière. Het inschrijvingsgeld van de BMA wordt bewust beperkt gehouden zodat de opleiding en de (minstens even belangrijke) omkadering betaalbaar blijven voor jong Belgisch motorsporttalent.

Dat kan natuurlijk alleen maar dankzij de tussenkomst van sponsors … én dankzij donaties van het grote publiek. Ook jij kan dus je dit in het zakje doen, en wel door deel te nemen aan de motorrit ten voordele van de Belgian Motorcycle Academy die doorgaat op zaterdag 23 juli 2023.

Op het programma staat een motorrit (gps-route), met vertrek en aankomst op het Circuit Jules Tacheny in Mettet. Daar heeft aansluitend een fandag plaats waar je onder meer Black Knights Barry Baltus, Lorenz Luciano, Romeo Fiorentino, Romain Kaivers en Xavier Siméon kan ontmoeten, net als alle piloten van de Academy.

Ook voor wie de rit niet meerijdt is er vanaf half twee ’s middags uur meer dan genoeg te beleven op het Circuit Jules Tacheny, met onder meer dirttrack-demonstraties, foodtrucks, muziek, een minicircuit voor kinderen…

Meer info vind je op de website van de Belgian Motorcycle Academy, meteen inschrijven voor de rit kan hier.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar