Nieuwe kleuren voor Suzuki Hayabusa en SV650

Met het nieuws dat er her en der stekkers werden uitgetrokken – bijzonder jammer toch, voor een merk van dat kaliber – zou je bijna vergeten dat Suzuki ook gewoon nog steeds een line-up heeft en motoren verkoopt. Zowel vlaggenschip Hayabusa als de SV650 – blijft een dijk van een motor, ook na al die jaren nog – krijgen drie nieuwe kleurstellingen.

Voor modeljaar 2023 is de Hayabusa leverbaar in contrasterend Pearl Vigor Blue gecombineerd met Pearl Brilliant White, Metallic Thunder Gray met opvallend Candy Daring Red en in ingetogen Metallic Mat Black in combinatie met Glass Sparkle Black.

Bij de SV650 worden de kleurstellingen Glass Sparkle Black en Metallic Reflective Blue gecombineerd met een licht gekleurd antraciet frame en velgen. De sportieve kleurcombinatie Glass Sparkle Black met Solid Iron Gray krijgt een grijs frame en rode velgen aangemeten. De nieuwe kleuren van beide modellen zouden al beschikbaar zijn bij de dealer.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar