Op de agenda dit weekend: Classic GP Assen

Op het TT Circuit van Assen werd geschiedenis geschreven – het is ook het enige circuit ter wereld waar al sinds de start van het wereldkampioenschap met motoren wordt geracet. Komend weekend wordt er tijdens de Classic GP Assen teruggekeken naar alle moois dat de Cathedral of Speed ons in al die jaren heeft gebracht.

Hoeveel titels wil je hebben ? Vijftienvoudig wereldkampioen Giacomo Agostini, zevenvoudig kampioen Phil Read, tweevoudig kampioen Dieter Braun en tweevoudig kampioen Carlos Lavado zijn maar enkele van de grootheden die je er dit weekend tegen het lijf kan lopen. De Yamaha Racing Heritage Club zorgt voor een grote collectie iconische Yamaha-racemotorfietsen die de lange racegeschiedenis van het merk weerspiegelt.


Maar het draait niet alleen om motorfietsen: ook voor legendarische prototype Group C bolides, klassieke Formuleauto’s en iconische sportwagens moet je dit weekend in Assen zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro, we verwijzen je graag naar de website voor verdere info. Blader zeker ook eens door de news-items om een idee te krijgen van alle moois dat er te bewonderen zal zijn!

Deel

Gerelateerde artikels

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij