Oproep jong motortalent voor seizoen-2023!

Jong motortalent met ambitie? Dan hebben we goed nieuws, want op woensdag 16 november organiseert de Belgian Motorcycle Academy een selectiedag voor het komende seizoen.

De Belgian Motorcycle Academy geeft jong Belgisch talent een duwtje in de richting van een internationale carrière. Elk jaar heeft er een selectiedag plaats die bestaat uit rijvaardigheidsproeven en interviews. De geselecteerde talenten zullen vanaf maart 2023 deel uitmaken van de Belgian Motorcycle Academy, meer bepaald in de disciplines Supermoto en Snelheid.

Wie zich geroepen voelt, moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen (naast een ongelooflijke drive om kampioen te worden, uiteraard):

– Tussen 7 en 17 jaar oud zijn
– De Belgische nationaliteit hebben
– Al een flink stukje kunnen motorrijden
– Bereid zijn om een door de FMWB afgegeven jaarlijkse vergunning af te sluiten
– Vanaf 11 jaar wordt er gevraagd om ook een sport-cv voor te leggen

Deelname aan de selectiedag is gratis. Het enige wat de kandidaten moeten doen, is op de dag zelf aanwezig zijn met hun motor en uitrusting. Voor het volledige reglement en om in te schrijven, één adres: belgianmotorcycleacademy.be/nl/

Fotografie Belgian Motorcycle Academy/Marc Bossiroy

Deel

Gerelateerde artikels

BMW R20 Concept

BMW onthult R20 Concept

Het Concorso d’Eleganza Villa d’Este is iets waar wij stervelingen doorgaans ver vandaan blijven, al was het maar omdat we niet langs de gesloten hekken