Aflevering 15 – april 2024

Het scheelde geen haar of er kwam ambras van, zo lijnrecht stonden Stefaan en Bart tegenover mekaar bij de opname van deze aflevering. Volgende keer halen we er sowieso weer een gast bij, kwestie van de kemphanen te kunnen scheiden mochten de meningsverschillen weer te groot worden. Het begon al met Bart die twee minuten ‘zaagtijd’ vroeg, waarna Stefaan gelukkig het tij kon keren met wat positief nieuws uit de motorbranche.

De verkiezing van de Droommotor van het Jaar was het volgende twistpunt en ook over de meest overroepen motoren uit de geschiedenis geraakten de twee het niet eens. Geïnspireerd door de technische fiches van de BMW M 1000 XR en de Triumph Rocket 3 Storm – waarover je meer kunt lezen in het aprilnummer van Motorrijder – ging het over de meest ‘over the top’ motoren waarmee het Motorrijder-duo ooit reed en guess what, alweer waren Bart en Stefaan het niet eens.

Toen het over de overname van het MotoGP-circus door Liberty Media ging hadden de twee de neuzen wel in dezelfde richting staan, net zoals ze er allebei rotsvast van overtuigd zijn dat Ghent Motor Event op 21 april een übercool evenement wordt.

Naar goede gewoonte kan het halfuur motorgeklets rekenen op de gewaardeerde steun van Richa, Shoei, Michelin en BMW Motorrad.

Deel