Snelheid en Spektakel 2024 geannuleerd

Sint-Joris-Ten-Distel

Bijzonder spijtig nieuws: het driedaagse Revival Festival in Sint-Joris-Ten-Distel, dat zou plaatsvinden van 30 augustus tot en met 1 september, werd geannuleerd.

“Helaas moeten we concluderen dat door de strakke locale wetgeving en beperkende omstandigheden de organisatie van dit gebeuren niet langer mogelijk is”, klinkt het. Vrij vertaald: de politie vreest milieu- en geluidsoverlast, en wenst geen medewerking te verlenen. Wat concreet betekent dat het event niet kan doorgaan.

“De ziel van het ambitieus opgevatte event – het eenmalig verbinden van motorsportliefhebbers met rijders van toen en nu in een positieve, nostalgische en ontspannen sfeer –  is daardoor helemaal tenietgedaan”, besluit de organisatie. Doodjammer.

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki stickerset

Stickertuning voor GSX-8S en R  

De GSX-8S en zijn gekuipte broertje GSX-8R zien er sowieso al verre van verkeerd uit; maar omdat alles altijd beter kan komt Suzuki nu met

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij