Stickertuning voor GSX-8S en R  

Suzuki stickerset

De GSX-8S en zijn gekuipte broertje GSX-8R zien er sowieso al verre van verkeerd uit; maar omdat alles altijd beter kan komt Suzuki nu met een ruim aanbod aan stickersets om je GSX te personaliseren. Voor de naakte GSX-8S zijn er tien verschillende sets, voor de sportiever gestylede GSX-8R zijn het er acht.

Voor de Suzuki GSX-8S omvat elke set een tankpad, wielstriping en stickers voor flyscreen, onderspoiler en duoseatcover (optionele accessoires). Voor de Suzuki GSX-8R omvat elke set eveneens een tankpad, wielstriping en de stickers voor de onderspoiler. Ook zijn er stickers voor optionele accessoires, zoals de duoseatcover. Hoewel het Suzuki MotoGP-team al lang opgedoekt is, is er voor de GSX-8R ook een GP-stickerset die refereert naar de Team Suzuki ECSTAR GSX-RR uit de MotoGP – met zelfs een sticker voor de contactsleutel.

Suzuki stickerset

Alle stickersets voor de Suzuki GSX-8S en GSX-8R zijn online te bestellen, dat kan hier voor de GSX-8S en hier voor de GSX-8R; of natuurlijk ook gewoon bij de dealer. Voor de 8S zijn de sets er vanaf 250 euro, de 8R stickerset is er vanaf 300 euro. Voor de GP-stickerset tel je 350 euro neer.

Deel

Gerelateerde artikels

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er