Straf verhaal: Liefde is … je sleutelbeenbreuk verzwijgen

Straffe motorverhalen, wie heeft ze niet. En vooral, wie hoort ze niet graag vertellen. Daarom serveert MotoKicX elke donderdag een straf verhaal, kwestie van de dag goed te beginnen.

Tijdens een cruisevakantie in Egypte werd de vrouw van de legendarische Britse auto/motorjournalist Colin Goodwin midden in de nacht wakker omdat haar man naast haar lag te huilen. Hij bleek helse pijnen te lijden.

Pas toen durfde hij toe te geven dat hij het weekend voor de aanvang van hun langverwachte Nijlcruise had deelgenomen aan een classic race met z’n Triumph Trident, en dat hij daarbij z’n motto ‘als je niet crasht, ga je niet snel genoeg’ had omgezet in realiteit. Goodwin brak een sleutelbeen, maar om hun reisplannen niet in het gedrang te brengen had hij dat verzwegen voor z’n vrouw.

Nadat Goodwin een week lang immense pijn had verbeten tijdens het zeulen met koffers en tassen – en het overmatige zweten daarbij aan de brandende Egyptische zon had geweten – moest hij uiteindelijk toch toegeven dat hij in een niet al te beste conditie verkeerde … en dat mevrouw Goodwin de rest van de vakantie zelf met koffers en tassen zou moeten zeulen.

Tekst Pieter Ryckaert • Illustratie Bruno Vackier

Deel

Gerelateerde artikels

Straf verhaal: Wakker worden

Straffe motorverhalen, wie heeft ze niet. En vooral, wie hoort ze niet graag vertellen. Daarom serveert MotoKicX elke donderdag een straf verhaal, kwestie van de

Straf verhaal: Den draad

Straffe motorverhalen, wie heeft ze niet. En vooral, wie hoort ze niet graag vertellen. Daarom serveert MotoKicX elke donderdag een straf verhaal, kwestie van de