Ultiem Toerweekend 2019

Ook in 2019 doen we met Motorrijder Magazine weer van Toerweekend – hadden jullie ‘t maar niet zo plezant moeten maken de vorige editie, gedomme! Dus, neem een agenda en noteer: 20 tot 22 september koste wat ‘t kost vrijhouden. Want dan trekken we met z’n allen richting Eifel, de ultieme motorspeeltuin over de oostergrens.

Voor wie het concept nog niet kent: je arriveert op vrijdag bij het hotel, waarbij wij geheel tot jullie beschikking staan. Banden worden bijgeblazen, kettingen en kelen gesmeerd met respectievelijk vet en Hefeweizen, gps’en van route en peut voorzien en pijnlijke leden gemasseerd. Binnen de mate van het fatsoen, uiteraard.

We gaan uit van tweepersoonskamers, dus als je in groep komt vecht je vooraf zelf uit wie bij de nachtelijke brulaap slaapt. Op zaterdag vatten we na het ochtendgebed de rondrit aan in verschillende groepen en aan een tempo dat jou ligt. Op zondag keren we (al dan niet onderverdeeld in groepen) een stuk huiswaarts, waarna onze wegen scheiden.

Ook weer op het programma staat ‘De Slimste Motorrijder Ter Wereld’-quiz en eventuele andere ongein. En onze professionele depannagevoertuigbestuurder tekent uiteraard ook opnieuw present, mocht het even misgaan. Na 30 inschrijvingen trekken wij een muur op – shutdown of niet.

It’s gonna be the greatest ever!
You’ll love it!

  • Wanneer: 20, 21 en 22 september
  • Prijs: € 210,00 p.p. (op basis van dubbele kamer)
  • Waar: Eifel
  • Inschrijven? www.motorrijder.be

    Deel

    Gerelateerde artikels