Voortaan vijf jaar garantie op elke nieuwe Yamaha

Yamaha YOU Warranty

Yamaha vernieuwt de voorwaarden van hun YOU Warranty-programma. Het merk breidt de  fabrieksgarantie uit naar drie jaar en doet daar nog eens een extra twee jaar garantie bovenop voor iedere nieuwe Yamaha motorfiets of  scooter. Concreet betekent dat kosteloos vijf jaar garantie, inclusief YOU Road Assistance, voor elke nieuwe Yamaha motorfiets of scooter die na 1 januari 2024 geregistreerd wordt.

Mario Janssen, Country Manager Yamaha Motor Europe, Branch Benelux licht toe: “Onze motoren en scooters zijn ontworpen om te presteren en lang mee te gaan, en dat maken we graag onmiskenbaar duidelijk aan onze klanten. Met vijf jaar garantie bieden we ultiem vertrouwen in de kwaliteit van onze producten.”

Meer info over de YOU Warranty vind je hier op de Yamaha-website.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.