Win een Benelli TNT 125!

Benelli TNT 125

UPDATE: de wedstrijd werd intussen afgesloten, de gelukkige wordt binnenkort bekendgemaakt!

Je hoort het wel vaker: elke motorrijder zou minstens een paar verschillende motoren in de garage moeten hebben, voor elke gelegenheid eentje. Klinkt leuk, maar of het haalbaar – laat staan betaalbaar – is, is nog een andere zaak.  

Maar geen nood, wij helpen een handje, want in samenwerking met Benelli hebben wij zomaar een Benelli TNT 125 te geef, zodat je ‘minibike om dikke fun mee te hebben’ alvast kunt afvinken op dat garagelijstje!

Benelli TNT 125

De Benelli TNT 125 is een minibike met een luchtgekoeld eenpittertje als roffelend hart, goed voor 11 pk en 10 Nm. Voeg daar nog een vlotte vijfbak, een lekker directe gasrespons en een rijklaar gewicht van 124 kg aan toe en je weet: dit is een heerlijk mini-pretpakketje, afgetopt met geweldige looks.

Wil je kans maken op de deze Benelli TNT 125, kom dan tijdens Motominds langs op de Motorrijder stand, of vul het online antwoordformulier in. Prrwoaaap!

Benelli TNT 125

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki stickerset

Stickertuning voor GSX-8S en R  

De GSX-8S en zijn gekuipte broertje GSX-8R zien er sowieso al verre van verkeerd uit; maar omdat alles altijd beter kan komt Suzuki nu met

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij