Yamaha Experience Days op Mettet en Assen

Yamaha Experience Days 2024

Yamaha trekt op 3 mei naar het circuit van Mettet en op 17 mei naar Assen voor de Yamaha Experience Days … waar je veel meer kunt doen dan rondjes knallen op het circuit.

Op de beide Experience Days kan je kiezen uit een brede waaier van activiteiten. Kies je na je aanmelding op de website voor ‘Road’, dan kan je in de omgeving van het circuit gratis een Yamaha motor testen gedurende 45 minuten. Ben je meer een liefhebber van vuile motorlaarzen, meld je dan aan in de categorie ‘Offroad’ en trek er drie kwartier gratis op uit met een Ténéré. Zijn elektrische fietsen je ding, kies dan voor de ‘eBike Experience’ en test op een uitdagend parcours een Yamaha e-bike.

Scheurmuizen kiezen uiteraard voor ‘Circuit’, deelnemen aan de Yamaha Track Day doe je op je eigen Yamaha. In Mettet wordt de circuitdag georganiseerd in samenwerking met de Mertens Riding School en betaal je 135 euro voor een dag circuitplezier, inclusief lunch. De Track Day in Assen is een samenwerking met CRT Holland, daar kost een dagje knallen 265 euro, eveneens inclusief lunch.

Bekijk het maar op yamaha-experiencedays.be

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki stickerset

Stickertuning voor GSX-8S en R  

De GSX-8S en zijn gekuipte broertje GSX-8R zien er sowieso al verre van verkeerd uit; maar omdat alles altijd beter kan komt Suzuki nu met

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij