Zero wil autobestuurders naar de motor lokken

Zero DS

Zoals bekend heeft Zero een aardige line-up van A1-compatibele motorfietsen in het gamma. Met een nieuwe campagne wil het merk van de elektrische motorfietsen automobilisten – houders van een B-rijbewijs en dus onder bepaalde voorwaarden ook automatisch houder van een A1 – ervan overtuigen dat deze modellen het ideale alternatief zijn voor steeds langer wordende files en dichtslibbende steden.

Zero S

De onlangs volledig vernieuwde Zero S en Zero DS beschikken over een actieradius tot 248 km in de stad op één volledige lading, ruim voldoende voor woon-werkverkeer vanuit de randstad. Ook lichtgewicht stadsavonturier FXE is een fijn alternatief voor de wagen, met een actieradius in de stad van 169 km. Moet je toch opladen, dan kan dat op kantoor gewoon via een standaard stopcontact.

Meer info over de verschillende 11 kW motoren van Zero vind je op de website.

Zero FXE

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.