Alle motormerken aanwezig op MOTORbeurs Utrecht 2024      

MOTORbeurs Utrecht

Terwijl het Auto- en Motorsalon van Brussel intussen een jammerlijke en stille dood gestorven is – organisator FEBIAC kondigde intussen wel een ‘Automotive eMotion Summit’ aan, maar die is niet toegankelijk voor het grote publiek – is de MOTORbeurs Utrecht bij onze noorderburen weer helemaal alive and kicking.

Van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari 2024 loopt de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht weer vol, en de organisatie laat weten dat alle motormerken aanwezig zullen zijn. Dat betekent dat onder andere Aprilia, Benelli, BMW Motorrad, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Kymco, Mash, Moto Guzzi, Moto Morini, MV Agusta, NIU, Piaggo, Royal Enfield, Suzuki, Triumph, Vespa en Yamaha aanwezig zijn met hun nieuwste modellen.

 Malou Peters, beursmanager MOTORbeurs Utrecht: “Wij zijn enorm positief over het feit dat alle motormerken weer aanwezig zijn tijdens de komende editie. Naast activiteiten waar bezoekers de motoren zelf kunnen ervaren, is er ook per merk een presentatie met hun hoogtepunten en nieuws voor het komende motorseizoen.” Naast de aanwezige motormerken meldt de organisatie dat inmiddels 120 exposanten zijn bevestigd.

Traditioneel verwelkomt de MOTORbeurs Utrecht heel wat Belgische bezoekers. Ook de Motorrijder redactie is uiteraard aanwezig en wel op de stand van ons Nederlandse zusterblad KicXstart, dus kom zeker even hallo zeggen!

MOTORbeurs Utrecht 2024 vindt plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari 2024 in Jaarbeurs. Informatie over entreetickets, over het programma en activiteiten vind je op de website.

Deel

Gerelateerde artikels

MV Agusta Superveloce Arsham

MV Agusta Superveloce Arsham

Het lijkt wel alsof iemand bij MV in al z’n enthousiasme de Superveloce heeft verward met uit de kluiten gewassen Sinterklaaschocolade, een andere verklaring hebben

Motorrijder abonnement

Goede voornemens!

Goede voornemens? Je hoeft er eigenlijk maar één te onthouden: een abonnement op Motorrijder! Elke maand serveert Motorrijder een flinke portie motorvitaminen met het laatste

Ténéré Travel Trophy

Ténéré Travel Trophy: ook in 2024

Na de succesvolle eerste editie afgelopen zomer, wordt er ook in 2024 een Ténéré Travel Trophy georganiseerd. Dit keer start de reis in de Duitse