LiveWire lanceert S2 Del Mar in Europa

LiveWire S2 Del Mar

Onlangs nog kondigde LiveWire de introductie van de ONE aan op vier Europese markten, nu mikt het merk ook de S2 Del Mar richting Europa, en wel in een op 100 exemplaren gelimiteerde Launch Edition kleurstelling en met een kenmerkend wieldesign.

LiveWire S2 Del Mar

Hoe dat er dan uit moet zien wordt nog even onder een zwarte Photoshop-sluier gehouden. Wat al wel bekend is: het gaat om een gloednieuwe kleurstelling die ‘Himalaya White’ heet, graphics en lak worden met de hand aangebracht. In de VS is wordt de S2 Del Mar gelanceerd in drie kleurstellingen: grijs, blauw en zwart. Heel veel is er verder nog niet bekend over de Del Mar, behalve het gewicht (195 kg) en het koppel (250 Nm), de volledige productspecificaties worden pas in juni bekendgemaakt.

LiveWire S2 Del Mar

Toch kan de S2 Del Mar al gereserveerd worden, de verkoopprijs voor Nederland bedraagt 20.390 euro. Omdat je natuurlijk wel wil weten wat je koopt, organiseert LiveWire een reeks kijkevenementen voor de S2 Del Mar European Launch Edition in Londen, Parijs, Amsterdam en Berlijn. Aanmelden voor het event in Nederland kan hier. De eerste leveringen in Europa staan gepland voor september, voorlopig enkel in de vier markten waar ook de ONE gelanceerd wordt (Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk). Of de LiveWire S2 Del Mar ook naar België komt is nog niet bekend.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.