WIN WIN WIN

In het mei-nummer van Motorrijder valt er heel wat te winnen! We zetten even alles op een rijtje.

STYLMARTIN COLORADO
De waterafstotende (dus niet waterdichte) Stylmartin Colorado sneakers t.w.v. 159 euro zijn vervaardigd uit rundleder en suède, en naar goede Stylmartin-gewoonte voorzien van protectie zoals een verstevigde hak. De Colorade is er in de maten 36 tot en met 47.

Stylmartin Colorado

NOLAN N100-5
De N100-5 is Nolans vlaggenschip als we ‘t over systeemhelmen hebben: er zijn twee schaalmaten beschikbaar, hij heeft een extra breed vizier en verstelbaar zonnescherm, een micrometrische sluiting en uitneembare voering. Uiteraard past het N-Com-communicatiesysteem in de N100-5. De Nolan N100-5 is verkrijgbaar in de maten XXS tot en met XXXL.

Nolan N100-5

EIFEL RALLYE 2021 DEELNEMERSPAKKETTEN
Als partner van de Eifel Rallye geeft Motorrijder magazine vier deelnemerspakketten weg, samen goed voor een waarde van 598 euro! Meer over de Eifel Rallye en de te winnen pakketten kan je hier lezen.

Wunderlich Eifel Rallye

Zin om binnenkort lekker rond te toeren met een setje Colorado’s om je voeten of een Nolan N100-5 op je hoofd, en/of om deel te nemen aan de Wunderlich Ausfahrt Eifel Rallye? Je vindt de wedstrijddetails (en de wedstrijdvragen, uiteraard!) in het mei-nummer van Motorrijder. Nu vrijdag 7 mei in de boekhandel!

Deel

Gerelateerde artikels