Motorrijder Podcast: Aflevering 6 is uit!

Motorrijder Podcast aflevering 6

Het kan niet op met de primeurs in de Motorrijder Podcast. Nadat we in mei voor het eerst op locatie opnamen en in juni onze eerste gast uitnodigden, kunnen we in juli drie partners van de Motorrijder Podcast aankondigen: Richa, Dunlop en Shoei zetten mee de schouders onder het project!

In deze zesde aflevering buigen Bart en Stefaan zich samen met Dunlop Motorcycle Motorsport Manager Wim Van Achter over de volgende levensbelangrijke vragen:

• Wat vinden wij van de prijs van de Kawasaki Ninja ZX-4RR en wie gaat die kleine giller kopen? (Spoiler: de meningen zijn verdeeld!)
• Zal Triumph met de Speed 400 en de Scrambler 400X succesvol zijn bij de kleine cilinderinhouden? (Spoiler: we zijn het unaniem eens!)
• Hoeveel bandensets neemt Dunlop mee naar een weekendje 24 Uur van Spa-Francorchamps? (Spoiler: het zijn er veel meer dan je dacht…)
• Welke powernaked willen we twee maanden in de garage om de zomer door te komen? (Spoiler: de meningen zijn alweer verdeeld…)
• Wat gaan we volgende maand doen? (Spoiler: pinten drinken in Berlijn om de honderdste verjaardag van BMW Motorrad te vieren en op donderdag 13 juli ons uitleven op de Nineties Superbike Day op Zolder!)

Helmfabrikant Shoei bezegelt het partnership met de Motorrijder Podcast door in deze aflevering een NXR2 helm weg te schenken, en daarvoor hoef je amper iets te doen. Gewoon de podcast beluisteren, het antwoord op de vraag opzoeken op shoei-europe.com en het antwoord vóór 25 juli naar info@motorrijder.be sturen. In de Motorrijder van augustus maken we de winnaar bekend!

De Motorrijder Podcast is te beluisteren op de gebruikelijke streamingplatforms, en natuurlijk ook gewoon hier op deze website.

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki GSX-S950

Suzuki deelt nieuwe kleurtjes uit

Yep, het is weer die tijd van het jaar: in afwachting van het echte modelnieuws komen de fabrikanten alvast met de nieuwe kleurstellingen voor modeljaar